Teràpia floral

Rock rose retall

Tractaments de teràpia floral

Esteu passant per una etapa difícil de la vostra vida? Esteu cansats, sense energia? No podeu portar a terme allò que us heu proposat? Heu tingut recentment alguna pèrdua, la mort d’un ésser estimat?

En totes aquestes situacions i en moltes altres us podem ajudar a recuperar el vostre equilibri mitjançant les essències florals adequades. 

Clora


Què és la teràpia floral?

Es tracta d’un sistema holístic de curació basat en l’essència de les flors. Aquestes essències actuen de forma subtil en el nostre camp vibracional, aportant-nos la informació que necessitem en cada moment per avançar en el nostre camí vital.

Xicoira, flor


Amb quines flors treballem?

El sistema més conegut és el que va descobrir el Dr. Bach en els anys 30 del segle passat. A més d’aquest, existeixen actualment molt altres sistemes que ens ajuden en les diferents patologies que ens afecten actualment. Per tant treballem amb totes aquelles flors que ens puguin ajudar en el vostre cas: Bach, Califòrnia, Orquídies Europees, Bush, Saint Germain, i altres.


Com es porta a terme un procés de teràpia floral?

La persona que vol iniciar aquest procés, acudeix a partir d’alguna situació vital que vol resoldre, bé sigui física i/o emocional. A partir d’una entrevista personal, determinem la fórmula que cal prendre i anem fent el seu seguiment al llarg del temps, acompanyant-vos sempre en el vostre procés terapèutic i de curació, fins que considerem conjuntament que s’ha aconseguit resoldre o millorar aquell aspecte de la nostra vida que ens turmentava.


Podeu demanar consulta als telèfons: 

977 322 322    o bé al     695 147 586

gantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014