Geobiologia


Varetes paraleles retall


Curs de Pèndol Universal

A les nostres instal·lacions de Reus

Dissabte, 12 de juny de 2021, de 10 a 20 h.


Demaneu-nos la informació a gantabanax@gantabanax.cat


Estudiem casa vostra o el lloc on treballeu

El nostre habitatge o el nostre lloc de treball, hauria de ser tan saludable per nosaltres com estar vivint al mig de la natura. Però sovint els materials usats, el lloc on estem situats i l’electrificació dels nostres espais, fan que aquests llocs ens perjudiquin la nostra salut.

Si ho desitgeu, estudiarem casa vostra, detectant els problemes que hi ha i us proposarem les solucions millors per a la vostra salut. També us podem fer un estudi de FENG SHUI.


Què és la geobiologia?

Seria ideal que poguéssim viure a casa nostra com si ens trobéssim al mig de la natura, però la vida actual ens complica molt les coses.

Així estem sotmesos contínuament a influències de tipus electromagnètic que provenen de l’electrificació de les nostres cases i de les antenes exteriors i interiors dels nostres mòbils i telèfons sense fils.

També des de l’interior de la Terra rebem influències de radioactivitat natural, corrents d’aigua, camp geomagnètic terrestre, etc.

Totes aquestes coses i moltes altres són les que estudiem els geobiòlegs. Coses que sovint no les podem veure amb els nostres sentits habituals, però que existeixen i ens compliquen la nostra vida.

Mesura CEM01En què us podem ajudar?

Si a casa vostra experimenteu molèsties que no sabeu explicar, no descanseu bé a la nit, us aixequeu cansats. Durant el dia esteu tensos i nerviosos i no hi ha una explicació a causa de la vostra feina o de la vostra vida habitual, és quan podeu demanar un estudi de casa vostra.

En ell analitzarem amb detall tot el que us afecta i buscarem les causes amagades d’allò que us manté intranquils.

Sempre intentarem buscar la solució a cada cas i veure la forma més simple i més econòmica de solucionar-ho. Consulteu-nos!

005289


I si vull consells de Feng Shui?

També us podem ajudar en això i completar l’estudi geobiològic amb una anàlisi del Feng Shui del vostre habitatge.

gantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014