Fisioteràpia

Fisioterapia retall

A GANTABANAX hem obert des de gener del 2018 un nou espai de salut al Club Tennis Reus Monterols amb el que ampliarem els serveis que ja us oferim al nostre centre del carrer Gaudí. Es tracta d’unes instal·lacions noves, en les que disposem de diverses consultes per poder atendre-us amb total comoditat, amb plenes facilitats d’accés i d’aparcament gratuït.

Els serveis que posem en marxa i que s’aniran ampliant progressivament són:

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA

Adrià Llorach, fisioterapeuta col·legiat, us ofereix la seva joventut i experiència en tractar qualsevol problema del vostre cos, buscant sempre equilibrar de forma global el vostre organisme i tractant la molèstia o malaltia que us afecta en aquell moment.

NUTRICIÓ I DIETOTERÀPIA

Josep Maria Llorach, biòleg col·legiat, us ofereix la seva experiència en el tractament de problemes de salut mitjançant canvis en l’alimentació i també dietes més especialitzades per aconseguir objectius concrets, sempre partint d’una nutrició que afavoreixi, abans que res, la vostra salut vista sempre de forma global.

Entre les novetats que comencem a introduir i que aviat ampliarem, us oferim la línia de productes de RINGANA, l’única marca que aposta pels productes frescos i saludables per cuidar la nostra salut d’una manera natural, tant en cosmètica com en suplements. Consulteu-nos sense cap compromís.

Per demanar visita ho podeu fer als telèfons 

977 322 322 o bé al 679 46 77 54

Tractaments de Fisioteràpia i Osteopatia

Entenem la fisioteràpia com una alternativa no farmacològica als tractaments mèdics, mitjançant l’exercici terapèutic, la calor, el fred, el massatge i diverses tècniques osteopàtiques. L’objectiu principal de la fisioteràpia és facilitar, mantenir i refer l’estat de salut de la persona, per tal de recuperar la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu. Cal no oblidar l’àmbit preventiu en què intervé la fisioteràpia, per tal de no perdre aquest estat de salut. La fisioteràpia, a més, té en compte la relació global de l’individu, on la bioquímica, la psicologia i l’estructura estan íntimament relacionades entre elles.gantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014