Alimentació

PROPERS TALLERS:

Aviat us posarem les dates dels propers tallers que començaran el mes d'OCTUBRE de 2017.


 

Tallers de cuina saludable

Molts dels nostres problemes parteixen d’una mala alimentació. Per això considerem que una base important de la nostra salut actual i futura és elegir els aliments que ens poden curar i saber-los preparar de forma agradable, fàcil i nutritiva.

Això és el que volem aconseguir amb els nostres tallers de cuina en els que d’una manera totalment pràctica, preparareu un menú vosaltres mateixos i el podreu degustar al nostre centre.

Salmorejo remolatxa


Què són aquests tallers?

El que pretenem amb aquests tallers és que aprengueu a confeccionar plats saludables sense estar condicionats per cap corrent alimentària concreta, sinó que puguem agafar el millor de cadascuna i, sobretot, adaptar-la a les nostres necessitats personals, ja que la dieta ha de ser totalment personalitzada i ha d’anar canviant al llarg de la vida de la persona i dels moments vitals pels què transitem.

Tofu marinat


En què consistiran?

En cada taller prepararem un menú complet i saludable: primer, segon i postre. Serà totalment pràctic, de manera que participareu en la preparació i en acabar la podreu degustar. Comentarem amb vosaltres tots els dubtes que tingueu i com podeu personalitzar-lo a casa vostra segons les vostres necessitats

Verdures algues


Mireu la nostra AGENDA per conèixer els tallers en cursgantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014