Qui som?

Setcases,font Vive


Sóc l’Adrià

Adria Fisioterapia14

Em vaig formar com a fisioterapeuta a la Universitat de Vic, realitzant posteriorment diferents pràctiques de fisioteràpia a hospitals i centres privats. Durant els últims 3 anys he estat treballant al Centre Tissulars de Reus, com a fisioterapeuta realitzant tractaments personalitzats de fisioteràpia, osteopatia i sessions de consciència corporal i posturologia.

Des del 2010 estic cursant els estudis d’osteopatia a l’Escola de Concepte Osteopàtic de Barcelona (ECO). També he cursat, simultàniament, cursets de kinesiotape, traumatismes castellers i reflexoteràpia podal.

A més de desenvolupar la meva activitat professional a Gantabanax, també formo part del primer equip d’hoquei com a fisioterapeuta del Reus Deportiu.


Sóc la Montserrat

Montserrat foto01

Em vaig formar inicialment com a Pedagoga terapèutica i vaig completar la meva formació com a Logopeda.

Posteriorment vaig formar-me en kinesiologia, bioenergètica i teràpia floral.

Però allí on puc desenvolupar millor la meva creativitat és en la cuina. En aquest camp m’he format per portar a terme una línia de treball que agafa el millor de cada corrent: vegetarianisme, macrobiòtica, crudiveganisme, productes ecològics, etc. per fer una cuina sana per al cos, però que també sigui agradable a la vista i al gust. El menjar ens ha de proporcionar plaer!Sóc el Josep Maria

Josep Maria foto

Em vaig llicenciar en biologia i vaig treballar inicialment com a professor en diverses escoles de primària. Vaig deixar aquesta feina per crear i dirigir l’Escola de Natura CEL ROGENT durant més de 25 anys, feina que vaig compartir molts anys amb la Montserrat.

En aquests anys vaig elaborar itineraris de natura, vaig escriure llibres i estudis ambientals i vaig fer molta feina de divulgació a través de diversos mitjans, inclosos programes de televisió. També vaig fer de formador per alguns dels parcs naturals del nostre país i professor de la URV.

Finalment a partir del 2004 vaig començar una nova etapa de la meva vida en la qual vaig completar la meva formació com a geobiòleg i terapeuta floral. En aquesta nova orientació intento ajudar a les persones a estar millor amb elles mateixes i en l’espai en el què viuen o treballen.

gantabanax@gantabanax.cat               © Gantabanax 2014